CĂTĂLIN BOBOC, CANDIDAT LA PREȘEDINȚIA CJ BRĂILA: TINERII AU NEVOIE DE MAI MULT DECÂT UN JOB ȘI UN SALARIU DECENT. TREBUIE SĂ INVESTIM ÎN EDUCAȚIE, ÎN SPORT ȘI ÎN ACTIVITĂȚI DE PETRECERE A TIMPULUI LIBER

Cătălin Boboc, candidatul Alianței PNL-Brăila Nouă la președinția Consiliului Județean, declară că își dorește ca Brăila să devină un oraș atractiv pentru tineri.

Boboc spune că „cele mai recente statistici arată că municipiul Brăila are cea mai îmbătrânită populație din România. Cu o vârstă medie de 44,1 ani, Brăila este pe ULTIMUL loc, la nivel național, în ceea ce privește ponderea segmentului tânăr (14-35 ani), care a scăzut progresiv în ultimii 5 ani. Cu așa «ofertă» politică a PSD Brăila care a ignorat, de-a lungul timpului, tinerii, nici nu este de mirare că numărul persoanelor de peste 65 de ani din Brăila l-a depășit pe al celor sub 15 ani.

Ne place sau nu, asta este realitatea zilelor noastre din Brăila, care nu doar că nu ne mai face mândri, dar care ne descumpănește și ne face să ne întrebăm ce mai căutăm în acest oraș?!

Tinerii au nevoie de mai mult decât un job care să le ofere un salariu decent. Tinerii au nevoie de atenție, iar dacă vrem ca Brăila să devină o ancoră pentru ei, obligatoriu, trebuie să investim în educație, în sport și în activități de petrecere a timpului liber, de ce nu, pe modelul «Cluj Never sleeps». Activități care să debuteze și la Brăila cu un festival de muzică exclusiv pentru tineri și să continue cu proiecte culturale, artistice și profesionale! Proiecte care să aducă un strop de energie și culoare în acest județ crispat și îmbătrânit de promisiunile PSD”.