Cătălin Canciu este de azi secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. Florin Sergiu Dobrescu i-a luat locul lui Cătălin Boboc ca secretar de stat la Ministerul Muncii

Schimbări de ultimă oră în ceea ce privește pozițiile de secretari de stat ocupate de liberalii brăileni la centru: Cătălin Boboc, căruia PNL Brăila i-a retras sprijinul politic în septembrie 2021 și căruia i s-a anunțat de ceva timp „căderea”, a pierdut astăzi funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii, iar inspectorul școlar general al județului Brăila, Cătălin Canciu, căruia i se anunțase promovarea, a devenit astăzi secretar de stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a anunțat într-un comunicat de presă ce schimbări s-au făcut din acest punct de vedere: „Poziția PNL Brăila se întărește la centru. În urma rezultatelor foarte bune obținute de Cătălin Canciu în ultimii ani ca inspectorul școlar general al județului Brăila, am luat decizia de a-l promova pe acesta în funcția de secretar de stat. La rugămintea mea, domnul Canciu a acceptat să meargă la București și a fost numit astăzi în funcția de secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Tot de astăzi, Florin Sergiu Dobrescu, care a fost secretar de stat la ministerul amintit, a fost numit secretar de stat în Ministerul Muncii, în locul ocupat până acum de Cătălin Boboc.

Precizez că este pentru prima dată când PNL Brăila are doi secretari de stat în Guvern. Am făcut aceste alegeri cu responsabilitate și sunt convins că atât domnul Canciu, cât și domnul Dobrescu vor reprezenta într-un mod onorabil filiala PNL Brăila, dat fiind că s-au dovedit amândoi niște profesioniști în domeniul lor”.