CATALIN IORDACHE (PND), CATRE CONSILIERII JUDETENI LIBERALI: IDIOTILOR!

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) i-a cadorisit astazi cu vorbe grele pe consilierii liberali, dupa ce unii dintre acestia l-au iritat, atunci cand au cerut explicatii verbale, dar si in scris, cu privire la legalitatea instalarii panourilor publicitare ale ziarului “Infobraila” (care-i apartine PND-istului) in Sala Polivalenta.

Primul care a ridicat subiectul in plenul CJ Braila a fost consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL), dupa care colegul sau de partid, consilierul Alexandru Danaila, a cerut sa i se prezinte o informare in scris in legatura cu aceasta situatie. Mai exact,  Catalin Iordache a spus ca i s-a permis sa instaleze panourile publicitare dat fiind ca “Infobraila” a montat, pe cheltuiala sa, cateva aparate de aer conditionat in vestiarele Salii Polivalente, pentru confortul handbalistelor de HC “Dunarea Braila. In acest context, Danaila a cerut sa i se precizeze in scris unde sunt aparatele respective si daca au fost montate legal, cu toate autorizatiile necesare: “Domnul consilier Iordache a spus ca a cedat, a vandut, a predat niste aere conditionate. Vreau sa stiu si eu unde au fost montate aceste aere conditionate, intreaga instalatie la care domnul Iordache a facut referire, daca sunt montate pe un corp al cladirii care apartine CJ, daca exista o hotarare de Consiliu prin care s-a putut monta aceasta instalatie si daca are autorizatie de construire”.

“N-are, ma, da-le jos! Idiotilor!” – a strigat Iordache, nervos.

“Domnule presedinte, este normal sa ne faca idioti un consilier judetean? Chiar cu asa oameni defilam in Consiliul Judetean?”, a intrebat indignat libralul Nechita.

“Domnule, nu este, dar… “, a spus presedintele Iulian Chiriac, care a scapat complet din mana sedinta CJ, astazi.

Dincolo de injuratura cu care i-a tratat in timpul sedintei, cand liberalii vorbeau despre acest subiect, consilierul PND n-a ezitat ca dupa incheierea reuniunii, sa le spuna acestora si direct, in fata, ce sa-i faca – expresie ce nu poate fi data publicitatii, din motive de decenta.