Cătălin Stancu (USR): PNL dă PSD-ului zece ministere, printre care aproape toate cele esențiale. Și mai departe le vor cere și pe mă-sa și pe tat-su. PNL va rămâne pe drumuri, în chiloți

Președintele USR Brăila, Cătălin Stancu, îi ironizează pe liberali, care au refuzat să refacă alianța cu partidul său, fiindcă li se părea că USR-iștii sunt „prea tupeiști” și „golani”, și au ajuns să bată cu palma PSD, care a intră la guvernare luând principalele ministere.

Stancu a comentat pe o rețea de socializare:

„Gândire strategică:

– PNL nu face guvern cu USR pentru ca aceștia sunt prea tupeiști și sunt prea multe ministere cele 6 (șase) convenite. Mai mult, golanii nu-l mai vor pe Florin Cîțu premier…

– PNL face, în schimb, guvern cu PSD și le dă 10 (zece) ministere, printre care aproape toate cele esențiale. Nu mai contează că nu-l vor nici ăștia pe Cîțu premier. Și mai fac și bugetul României praf cu toate căcaturile, pe care aruncă banii în stânga și în dreapta… Și mai departe le vor cere și pe mă-sa și pe tat-su; de acum PSD face guvernul, nu PNL.

Are dreptate Alex Dona (care a comentat «Dacă mai durează mult negocierile PNL rămâne și fără sediu» – n.r.), PNL va rămâne pe drumuri și, aș completa eu, în chiloți…”.