CCIR a dat numele lui braileanului Ninel Chiriacescu unei sali de sedinte

Sala-Ninel-Chiriacescu-2

Conducerea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a dat numele fostului presedinte al CCIA Braila, Ninel Chiriacescu, unei sali de sedinte (foto) din CCIR Business Center.

Directorul Zonei Libere Braila, Florin Mircea, saluta, pe contul sau de pe o retea de socializare, acest gest facut in memoria celui care reprezentat, mult timp, CCIA Braila: ”Felicitari Camerei de Comert si Industrie a Romaniei!!! Cu bucurie am descoperit astazi ca intr-o lume a <<nu ma intereseaza>>, Camera de Comert si Industrie a Romaniei a dat numele unei sali impresionante dupa fostul Presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Braila – Omul NINEL CHIRIACESCU! Felicitari pentru acest lucru care pe mine ma bucura si ma indeamna la lupta!”.

Precizam ca Florin Mircea a fost chiar unul dintre candidatii pentru functia de presedinte al CCIA Braila, insa postul a fost castigat de omul de afaceri Stefan Fusea.

Amintim ca Ioan Chiriacescu – ”Ninel”, pentru apropiati -, a murit in martie 2014, la 63 de ani, dupa ce masina sa s-a izbit de o cisterna.