CHIRIAC: ANUL 2018 A FOST UNUL BUN PENTRU CJ BRAILA. STADIUL PROIECTULUI PODULUI PESTE DUNARE ESTE O DOVADA IN ACEST SENS

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), este de parere ca activitatea institutiei pe care o conduce a fost una buna in anul 2018, indiferent ce cred unii reprezentanti ai opozitiei si indiferent cat i-ar acuza unii pe el, dar si pe liderii PSD locali, de “incompetenta”.

Chiriac considera ca unul dintre succesele administratiei locale, dar si ale PSD-ului local, “care s-a luptat pentru proiectele Brailei”, este stadiul in care se afla proiectul podului peste Dunare: “Efectiv suntem inainte cu 6 luni de zile, pentru ca conform contractului, partea de proiectare trebuia terminata si predata in primavara anului 2019. Proiectul este depus la Ministerul Transporturilor, deja s-au semnat o parte dintre autorizatiile de constructie, etapele premergatoare ce tin de descarcarea de sit arheologic sunt deja finalizate, deja se lucreaza pe partea Jijilei (in judetul Tulcea – n.r.) si in primavara anului 2019 se va lucra si pe partea Brailei.

Eu cred ca e cel mai mare proiect de infrastructura al tarii dupa Revolutie incoace si ma bucura foarte mult ca este in judetul Braila. Vreau sa le multumesc tuturor colegilor care cred in acest proiect si cu siguranta si anul viitor vom fi foarte asezati si vom urmari cu mare interes desfasurarea acestui proiect, astfel incat el sa nu iasa din etapele preconizate si semnate in contract”.