Chiriac: Conducerea Spitalului Judetean nu formeaza o echipa. Se pare ca nu exista comunicare intre ei

???????????????????????????????

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac, sustine ca nici PSD Braila si nici el, personal, nu sunt interesati sa-si plaseze clientii politici, rudele sau cunostintele in functia de manager al Spitalului Judetean, asa cum se zvoneste pe la colturi. Chiriac a declarat ca nici zvonurile in legatura cu faptul ca presedintele PND Braila, Simona Draghincescu, ar urma sa preia conducerea spitalului, nu sunt adevarate: “Eu imi doresc un manager aplicat, care sa conduca cum trebuie acel spital. In ceea ce o priveste pe doamna Simona Draghincescu, nu exista in lista scurta, ca si viitor posibil manager si nici macar vreunul din neamurile sau cunostintele noastre”.

Presedintele CJ sustine ca apartenenta politica nu este o conditie prioritara, cand este vorba despre managerul Spitalului Judetean, ci competenta si capacitatea de a forma o echipa.

Pe de alta parte, Chiriac declara ca i-a spus de mai multe ori lui Mihail Iugulescu, managerul actual, ca este nemultumit de modul in care se desfasoara lucrurile in anumite privinte, i-a cerut sa fie mult mai ferm si sa isi asume responsabilitati si de asemenea,  sa uneasca directorii din subordine, astfel incat sa fie cu totii o adevarata echipa de conducere. Seful judetului crede ca Iugulescu a esuat in aceasta ultima privinta: “Din punctul meu de vedere, nu exista o echipa a Spitalului Judetean – si aici ma refer la sefii de sectie, la directorul de ingrijiri, la directorul medical, la manager. Se pare ca nu exista comunicare intre ei”.

Comentariile presedintelui CJ pe aceasta tema, aici: