CHIRIAC: DACA EXISTA IN SPITALUL JUDETEAN ASISTENTI SEFI CARE SUNT PLATITI PENTRU O NORMA SI JUMATATE, SA FIE DATI AFARA! SA-SI DEA DEMISIA

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) a declarat astazi in plenul CJ Braila ca detine informatii potrivit carora multi asistenti sefi din Spitalul Judetean sunt platiti pentru o norma si jumatate si a cerut ca managerul Delia Rasnoveanu sa ii spuna daca este sau nu adevarat acest lucru. Iordache a mai afirmat ca mare parte dintre asistentii sefi de sectie  sunt PSD-isti si ca potrivit informatiilor ce i-au fost furnizate, banii care reprezinta acea jumatate de norma in plus ar fi dati la un partid, dar nu spune care, fiindca “el nu crede asa ceva” (ironia fiind evidenta) : “Daca tot este aici doamna manager Rasnoveanu, sa ne spuna daca asistentii medicali sefi de la Spitalul Judetean au o norma si jumatate platita. Eu va spun ca au. In general, sunt inscrisi in PSD”, .

Invitata de presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), sa raspunda acestei intrebari, managerul Rasnoveanu (PSD) a raspuns ca “nu stie, dar poate sa se intereseze”.

“Ca de obicei, doamna se intereseaza, nu stie. Va spun eu: da”, a continuat Iordache.

“Deci daca au vreunul o norma si jumatate, eu va spun sa-i dati afara. Sa-si dea demisia!”, a replicat Chiriac, adresandu-se managerului spitalului.

“Nu, nu… te da afara de la partid, termina!”, i-a spus ironic Iordache sefului CJ.

“Sa ma dea afara din partid, eu nu am o problema la partid. Oricum, la partidul tau nu ma inscriu!”

“Dar eu nu sunt… Eu sunt cu doamna Draghincescu…”

“Va rog frumos, doamna manager, pana maine la ora pranzului vreau acesta situatie, ca sa nu vin eu sa controlez pe statul de plata”, a cerut Chiriac.

“Se spune asa (in informatia primita  – n.r.): <<un asistent medical sef ajunge cu norma intreaga la aproximativ 5.500 lei, plus 2.500 lei jumatate de norma>> si aici scrie <<care merge catre un partid>>, nu are rost sa spun, nu cred asta… dar se spune ca sunt foarte multi asistenti medicali sefi care…”, a mai declarat Iordache.

Chiria i-a cerut acestuia sa dea si nume concrete, daca tot are astfel de informatii, insa PND-istul a replicat ca nu i s-au furnizat nume: “Eu nu sunt anchetator, eu v-am zis doar ce se intampla!”.