CHIRIAC, DESPRE CAMPANIA DE DONAȚII: TREBUIE SĂ ARĂTĂM CĂ NE PASĂ. CADRELE MEDICALE NU TREBUIE SĂ FIE SINGURE; SĂ ARĂTĂM CĂ AU AJUTORUL NOSTRU ÎN ÎNGRIJIREA PERSOANELOR DRAGI NOUĂ

Președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, mulțumește brăilenilor  (simpli cetățeni sau firme) care au oferit diverse produse, în cadrul campaniei de donații demarată pentru susținerea Spitalului Județean, în această perioadă a pandemiei de coronavirus.

Chiriac a precizat pe o rețea de socializare că în primele 3 zile ale s-au strâns zeci de mii de produse: „O campanie dorită și ințiata de voi, societatea civilă, în care deja s-au strâns peste 15. 000 de produse care au și fost predate Spitalului Județean de Urgență Brăila. Fără să luăm în calcul obiectele de unică folosință, precum tacâmuri sau farfurii, care însumează alte câteva zeci de mii de bucăți.

Mulțumim tuturor cetățenilor și firmelor brăilene care au dat dovadă de solidaritate și responsabilitate în aceste momente în care cu toții trebuie să fim uniți.
Trebuie să arătăm că ne pasă de semenii noștri, să înțelegem că în această luptă, cadrele medicale nu trebuie să fie singure și că au ajutorul nostru în îngrijirea persoanelor dragi nouă”.

Amintim că LIVRAREA produselor donate se face la Colegiul C. D. Nenițescu (Liceul de Chimie) situat pe Șoseaua Buzăului. Produsele vor fi preluate de o persoană desemnată de Spitalul Județean de Urgență Brăila.

Donatorul sa aiba BONUL FISCAL sau FACTURA pentru produse. Dacă donatorul nu va avea bon fiscal sau factura, în contractul de sponsorizare se va trece 0 (zero) la valoare.

PRELUAREA PRODUSELOR

*Luni – Vineri in intervalul orar 09.00 – 16.00

*sambata in intervalul orar 09.00 – 12.00

Persoane de contact:

Alina Tatu – 0752902178

Simona Perianu – 0744506326