CHIRIAC, DESPRE CĂTĂLIN BOBOC: UN OM CARE NU POATE SĂ-ȘI GESTIONEZE PROPRIILE AFACERI, UNDE ARE O GROAZĂ DE EXECUTORI ȘI DE LUCRURI DE PLĂTIT, CREDEȚI CĂ POATE GESTIONA BUGETUL JUDEȚULUI? VREȚI SĂ DISPARĂ ȘI BUGETUL?!

Social-democratul Iulian Chiriac consideră că un om care are datorii pe care nu le-a plătit, așa cum este Cătălin Boboc (PNL), nu este cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de președintele al Consiliului Județean Brăila.

Chiriac, care ocupă în prezent funcția amintită și candidează pentru un nou mandat, a făcut aceste comentarii în contextul în care primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), a declarat astăzi că în ultimii 4 ani „a primit la Primărie mai multe solicitări de poprire pe veniturile domnului Boboc de la executori judecătorești” și că persoanele cărora acesta le datora bani trimiteau astfel de documente și la Primărie – deși Boboc nu avea nicio legătură cu Primăria -, pentru că „oamenii erau disperați să-și recupereze banii”.

De asemenea, edilul șef a mai spus că „și de la bănci veneau foarte multe astfel de documente. Credite neplătite”.

În ceea ce-l privește, având în vedere toate aceste lucruri, Chiriac crede că ar fi de dorit ca brăilenii să nu-l voteze pe Cătălin Boboc (foto), candidatul PNL la președinția CJ, fiindcă banii județului n-ar fi în siguranță, dacă ar ajunge pe mâinile liberalului: „Doamne ferește! Un om care nu poate să-și gestioneze propriile afaceri, unde are o groază de executori, unde are o groază de lucruri de plătit, credeți dvs că poate gestiona bugetul unui județ? Vreți să dispară și bugetul?! Să lăsăm brăilenii să plătească după dânsul credite? Ferească Dumnezeu!”.