CHIRIAC, DESPRE CEI CARE FAC CIRC IN CJ: PUTEM SA FIM TOTI DESCREIERATI SI SA NE PUNEM POALELE-N CAP, DAR E MAI BINE SA NE FACEM O IMAGINE POZITIVA

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac (PSD), este in general multumit de modul in care a functionat in ultimul an forul legislativ pe care-l prezideaza, cu exceptia acelor “sicane personale pe care le au anumiti consilieri”. Chiriac spune ca acei consilieri care isi arunca jigniri sau injuraturi reciproc par a se afla in Ziua Cartitei, adica la fiecare intrunire a Consiliului uita ca la sedinta precedenta s-au certat pe anumite subiecte si o iau de la capat: “Dar asta tine de modul lor de educatie, de cei 7 ani de-acasa, nu le putem schimba. Nu stiu daca este o decizie a partidului lor, in momentul in care vorbesc astfel in sedinte, cred ca e mai mult modul lor personal de a se a exprima fata de colegii lor.

Eu am avut discutii cu fiecare in parte, va spun foarte sincer; unii au inteles si reactioneaza ca atare, altii n-au inteles deloc si merg in continuare in acelasi fel. Am avut o discutie ca nu e bine nici pentru imaginea CJ, nici pentru imaginea lor si le-am explicat punctul meu de vedere, le-am zis parerea mea: e mai bine sa-si faca o imagine pozitiva, astfel incat oamenii sa-i cunoasca prin laturile lor bune, nu prin laturile lor rele, ca asa, putem sa fim descreierati toti si sa ne punem poalele-n cap”.

Chiriac nu exclude ca unii dintre cei pe care-i are in vedere sa mearga pe principiul ca manifestandu-se in acest fel zgomotos si agresiv, ies in evidenta si aduna voturi: “E posibil ca si publicitatea negativa sau aceasta atitudine iesita din comun sau neortodoxa sau neadecvata sa stranga mai multi adepti, in ceea ce inseamna voturile. Daca societatea vrea astfel de persoane, le poate da un vot foarte bun in 2020 si de ce nu, sa-i voteze astfel incat sa fie si conducatorii acestui judet”.