Chiriac, despre cele 6 posturi ale Clubului Sportiv „Dunărea”, ce va funcționa în subordinea CJ Brăila: „Nu scoatem absolut nimic la concurs până la finalul anului”. Pe surse: CS „Dunărea” nu va mai avea doar secție de handbal, ci și de fotbal. Pentru aceasta din urmă s-a bătut palma cu Florentin Petre

CJ Brăila a aprobat astăzi organigrama și statul de funcții ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean Brăila, care include, printre altele, 6 posturi aferente Clubul Sportiv „Dunărea”, ce va funcționa în subordinea instituției amintite.

Clubul Sportiv „Dunărea” a fost înființat în aprilie 2022 prin hotărâre a CJ Brăila și când va începe să funcționeze va fi finanțat din venituri proprii și din subvenții acordate din bugetul județean, iar bugetul acestuia va fi aprobat anual de către CJ. După cum s-a comunicat la acea vreme, CS „Dunărea” urma să fie pentru început un club monosportiv, acesta urmând să preia patrimoniul, echipa și palmaresul HC Dunărea Brăila, care a fost și până acum susținută din bugetul județean.

CS „Dunărea” va fi condus de un Consiliu de Administrație din care vor face parte un director, trei consilieri județeni desemnați de CJ și un reprezentant al președintelui CJ Brăila. Pentru funcționarea acestei structuri sportive a fost propus un număr de 6 posturi, dintre care unul de conducere și 5 de execuție (2 la compartimentul financiar-contabilitate, resurse umane, achiziții publice, secretariat și 3 posturi la Compartimentul coordonare secții pe ramură de sport, marketing, comunicare și organizare competiții).

În proiectul de hotărâre discutat azi, privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Consiliului Județean Brăila, au fost incluse cele 6 posturi ale CS „Dunărea”, motiv pentru care consilierul Alexandru Bucălău (PNL) l-a întrebat pe președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD) ce se are în vedere cu aceste posturi.

„Este vorba despre viitorul club, care o să îl punem în funcțiune în momentul în care vom avea toate datele”, a spus Chiriac.

„Și-l bugetăm de acum?”

„Nu, nu, nu-s bugetate. Nu sunt scoase la concurs, vor fi scoase în momentul în care va intra în vigoare cu toate drepturile depline. Plus că toate posturile, din câte știu eu, sunt blocate. Nu scoatem absolut nimic la concurs până la finalul anului”.

„Mi se pare că pentru cheltuirea banului public se găsesc soluții, dar pentru investiții nu se găsesc soluții. Din acest motiv noi ne vom abține la acest proiect.”

„Nu știu despre ce vorbiți dvs despre investiții, cred că aveți Alzheimer!”, a replicat președintele CJ.

Potrivit informațiilor noastre, planurile de anul trecut cu privire la clubul monosportiv (handbal) nu mai sunt valabile anul acesta, pentru că mai nou președintele Chiriac are în plan să înființeze și o secție de fotbal, la care antrenor-manager să fie Florentin Petre. Cei doi au bătut deja palma și Petre este prezent deseori în tribună la meciurile HC Dunărea.

Articole asemănătoare

Comment

  • Nicolescu Sorin Ciprian

    31/05/2023

    Asta din Popești Leordeni avea cam multa lipsa de vechime pe cartea de munca, și ce v-ați gândit voi hai sa ii mai completam și lui câțiva ani sa îl facem și brăilean! Și a scăpat și de cazare ca nu mai doarme la hoteluri! Acest antrenor cu verticalitate orizontala va duce Brăila pe banii publici unde ia dus și pe cei privați, exact unde a înțărcat mutu iapa, atenție mare omul are legături cu jocurile de culise din blatist și aranjor de meciuri nu îl mai scot bucureștenii. Dacă era în stare își găsea o echipa în București ce a făcut la Braila și la Ceahlăul Piatra Neamț a fost un fiasco total. Bine ca s-a scos cu chiria, de o perioada de timp a fost un impatimit al handbalului, el prin București era nelipsit de la meciurile de handbal. 🤔🤔🤔🤔😉😉😉😉 Nu încercați sa ni-l băgați pe gat ca fiind un antrenor en fanfare ca mai mult de băgat în fanfara militara nu e bun. Specialitatea lui mai mult de tug trombon nu poate și nu știe. Omul e un mare specialist de întreruperi de transmisiuni unde întra cu 1-0 și după 3 minute întrerupte ne trezim cu 3-1 pt adversar. Încercați sa ni-l băgați pe gat pe acest gropar ca nu aveam destui el fiind complice la înființarea clonei Daciei Unirea AFC 1919 Prăbușirea și la băgarea în faliment a entității vechi continuatoare care a promovat în B și acum veniți sa ni-l dați curat el fiind artizan al jocurile de culise învățat de cei doi magicieni ai blaturilor Cornel Dinu și Cornel Talnar, sa stea acolo la Popești Leordeni ca le-a făcut centura ocolitoare și sa se învârtă în ea pana l-o lua amețeală aici nu are ce cauta. Oricum el a declarat ca în Brăila sunt suporteri anonimi, dar nu e nimic în viata totul va fi plătit, nimic nu rămâne neplătit. Mulțumește-te că vei avea continuare în Revisal și ca primești pomeni de la cei care prin rugăminți probabil se vor unge în aceasta funcție aranjata pt tine. Vezi ca te așteaptă cei de la Pro sport sa te duci sa te plângi ca iar se ia lumea de tine la Brăila. Poți sa faci scara la Dumnezeu în ochii brăilenilor nu vei mai fi! Antrenorii profesorii de sport de specialitate braileni nu au loc in Braila sa profeseze au loc doar cei care au iubite , amante , si nepotisme nu se merge pe meritocratie se merge pe interventii si aranjari pentru asa zisele valori ale sportului romanesc . Circarie pe banii fraierilor contribuabili ! Spor la sifonat DNA vegheaza !

    Replay

Lasă un răspuns