CHIRIAC, DESPRE IORDACHE: ARE UN COMPORTAMENT DE SINUSOIDA – CAND E SUS, CAND E JOS, CAND E CU PUTEREA, CAND E CU OPOZITIA

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), nu crede in versiunea vicepresedintelui HC Dunarea, Stefan Catalin Iordache (PND), care spune ca situatia conflictuala din interiorul clubului – mai exact, unele jucatoarele nu se inteleg cu antrenorul Florentin Pera, iar membrii din conducere nu se inteleg intre ei – este o lucratura politica, menita sa-l discrediteze pe Chiriac.

Iordache (foto2) sustine ca totul este orchestrat din culise de catre presedintele PSD Braila, Ion Rotaru si presedintele executiv al PSD Braila, Aurel Simionescu, ce vor “sa-l lucreze” pe Chiriac (foto1), fiindca acesta si-a anuntat dorinta de a candida pentru functia de presedinte al organizatiei judetene PSD si de a intineri echipa de conducere.

“Daca incepem acum fiecare sa ne dam cu parerea, sa fabulam, ajungem iar in mintea copiilor si incepem acea discutie de la canalele de desene animate si incepem sa gasim solutii si sa… Haideti sa fim seriosi! Eu ma simt foarte bine aici, incerc sa-mi fac treaba cat mai bine, sa fac lucrurile exact cum am promis de cand am venit presedinte, transparent si in legatura cu primarii, si in legatura cu proiectele, si cu sustinerea sportului de masa si de performanta, astfel incat cand voi pleca din aceasta functie – ca nu-mi doresc sa stau vesnic aici -, sa ies din acest birou cu fruntea sus si sa ma uit in ochii tuturor clar, limpede si zambitor”, a comentat pesedintele CJ.

Cat despre declaratia lui Iordache privind faptul ca nu este nevoie “sa-l lucreze” altii pe seful judetului, ca sa-i faca rau, fiindca acesta se discrediteaza singur, pentru ca oricum “nu stie pe lume traieste”, Chiriac a comentat: “Ma vedeti cumva vanat pe la ochi, adica sa ma bat singur? Haideti sa fiti seriosi! Declaratii…”.

La remarca noastra, ca sunt declaratii din partea unui aliat politic al PSD, seful judetului a spus: “Din partea unui consilier judetean; nu stiu, ca a mai fost si-n opozitie, a mai trecut si la putere, baleiaza… Este un consilier judetean care are un anumit comportament de sinusoida – cand e sus, cand e jos, cand e cu puterea, cand e cu opozitia; astia sunt oamenii pe care-i avem in Consiliul Judetean, cu ei lucram. Sunt alesii poporului”.