CHIRIAC, DESPRE IORDACHE: EU INTELEG CA UNII AU FRUSTARI CA LE-A CAZUT PARUL, DAR ACUM CE VREA, SA MA TUND CHEL, CA SA ARAT CA EL?!

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), este amuzat de faptul ca deseori, consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) face referire la parul sau, ba spunand ca se da cu gel, ba vorbind despre faptul ca „nu vrea sa-l vada chel”. Chiriac face referire, printre altele, la faptul ca zilele trecute, Iordache a declarat ca “nu vrea neaparat sa-l vada chel” pe seful judetului, “dar ar vrea sa-l vada cu venind la scoala cu parintii”, aluzia fiind la practicile din unele licee, de dinainte de ’89, cand elevilor care ii suparau pe profesori li se cerea sa vina la scoala cu parintii si sa se tunda zero.

Chiriac a comentat pe acesta tema: “Fiindca domnul Iorache se tot leaga de podoaba mea capilara: eu inteleg ca unii oameni au frustari ca le-a cazut parul, dar acum ce vrea, sa ma tund eu chel, ca sa arat ca el?! El spune ca <<o sa ma tunda chel>>, <<o sa ma cheme la partid>>, nu stiu ce…

Fiecare are grija de podoaba lui capilara. Imi pare rau ca lui i-a cazut parul si mie nu”.