Chiriac, despre o posibilă candidatura pentru funcția de președinte PSD Brăila: Mie îmi place conducerea în echipă, nu de-asta de genul „Eu sunt Batman și fac ce vreau!”

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, declară că nu știe când vor avea loc alegeri interne în cadrul PSD Brăila și ca atare, nu se grăbește să ia o hotărâre în privința unei eventuale candidaturi pentru funcția de președinte al Organizației Județene PSD.

Chiriac a fost întrebat de ziariști când vor avea loc alegerile pentru desemnarea noii conduceri PSD Brăila, dat fiind că în trecut el și-a mai exprimat intenția de a candida pentru funcția de președinte, însă alegerile interne au fost amânate.

„Sunt anumite proceduri… Cred că centrul va da semnalul pentru un nou Congres și atunci se vor face alegerile de jos în sus.

Așteptăm să vedem cine va fi președinte la PNL și atunci mă voi hotărî și eu dacă intru în competiție. Am destulă experiență acum ca să nu mai îmi fie frică de nimic”, a spus președintele CJ, zâmbind.

El a mai precizat că atunci când se va decide organizarea alegerilor va discuta cu colegii săi, pentru a vedea dacă aceștia l-ar susține sau nu și apoi va lua o decizie: „În ceea ce privește viața de partid, e o echipă stabilă. Când se vor organiza alegeri și centrul va hotărî partea de asumare a anumitor alegeri de jos în sus, atunci voi răspunde dacă se mai pretează, dacă nu se mai pretează, dacă sunt foarte ocupat pe partea administrativă și pot să fac față și pe partea politică, pentru că nu e ușor să fii și președinte de partid și președinte de Consiliu Județean. Nu voi lua o decizie decât după o consultare cu colegii, pentru că mie îmi place conducerea în echipă, nu de-asta «statutară» de genul «Eu sunt Batman și fac ce vreau eu!». Nu-mi fac probleme că nu fac față, îmi fac probleme de timp”.