CHIRIAC, DESPRE SITUATIA DIN PSD: NU SUNT DE ACORD CU CONDUCEREA DICTATORIALA

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), nu este deloc multumit de tensiunile din cadrul partidului, de la nivel central si nici de faptul ca acestea fac ca imaginea PSD sa „se duca in jos” .

Intrebat cum vede situatia din PSD, Chiriac a declarat ca “nu este de acord cu conducerea asta dictatoriala”: “Ratam niste momente foarte importante si pentru tara, dar si pentru noi, ca partid. Nu sunt de acord cu conducerea asta dictatoriala; se pare ca bunele idei si managementul vine dintr-o gandire colectiva, ca asa se intampla. Eu cred ca sunt anumite presiuni ale anumitor oameni care isi doresc foarte mult anumite functii si au anumite frustrari; au ajuns in aceste functii, dar s-a dovedit ca ei nu performeaza atat de tare si uitati ce se intampla, ca deja am schimbat 3 guverne desi avem o majoritate parlamentara covarsitoare – si nu ni se intampla lucruri bune in partid.

Ceea ce ma deranjeaza foarte mult este ca munca noastra administrativa (la nivel local – n.r.), munca noastra de zi cu zi este obturata de aceasta lupta politica interna care ne duce pe noi in jos. Eu cred ca nu trebuie sa ne gandim la partidul unui om, ci trebuie sa ne gandim la partidul unor oameni”.

Mai multe pe acesta tema aici: