CHIRIAC, DESPRE ZVONURILE CA UNII PSD-ISTI NU L-AR MAI VREA INCA UN MANDAT IN FRUNTEA CJ: SE INCEARCA O DESTABILIZARE. AM FACUT FOARTE MULTE LUCRURI BUNE PENTRU BRAILENI SI ASTA II DERANJEAZA PE UNII

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), declara ca nu stie nimic despre faptul ca ar exista colegi de-ai sai din partid care nu sunt de acord ca el sa candideze pentru un nou mandat de presedinte CJ. Chiriac spune ca simplul fapt ca liderii PSD locali au anuntat public ca il vor sustine pentru o noua candidatura la conducerea CJ reprezinta o dovada ca este vorba pur si simplu despre niste zvonuri fara niciun suport real: “Pana la urma e o organizatie libera; asta cu <<mazilierea>> sunt jocuri politice si de destabilizare, tinand cont ca s-a anuntat deja public candidatura mea la CJ si candidatura domnului Dragomir la Primarie. Noi am candidat in 2016 impreuna si asa vom face si in anul 2020, pentru urmatorul mandat”.

Cat priveste faptul ca nu a fost luata inca o decizie oficiala in forurile de conducere ale partidului, deci macar teoretic, este posibil sa mai apara schimbari, Chiriac a comentat: “Se mai pot face schimbari, nu e niciun fel de problema, dar pana la urma odata asumata o decizie publica de sustinere a mea si a domnului Dragomir in aceste doua functii, cred ca e aproape… nu stiu, 90% ca va fi validata si in forurile statutare ale partidului”.

Seful judetului este convins ca zvonurile cu privire la faptul ca unii dintre colegii sai nu l-ar mai dori in functia de presedinte CJ au fost lansate de persoane din afara partidului, nu din interior: “Clar zvonurile au pornit din afara PSD, pentru a destabiliza aceasta echipa, pentru ca in acest mandat si eu, si Primaria am lucrat si am colaborat foarte bine, am facut foarte multe lucruri bune pentru braileni. Tinand cont ca suntem o echipa puternica si putem continua proiecte pentru braileni de a dezvolta in continuare si municipiul, si judetul Braila, deranjeaza pe unii.

Eu cred ca zvonurile vin din afara, alimentate foarte mult, iar daca sunt colegi in interior care nu cred chestia asta, va fi pana la urma un vot”.