CHIRIAC: DIN PRIMAVARA, VOM VERIFICA TOATE LUCRARILE CARE S-AU FACUT IN 2016 PE DRUMURILE JUDETENE, PENTRU CA SUNT IN GARANTIE

Primarul comunei Ulmu, Marian Iconaru, i-a cerut astazi presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac, sa se asigure ca lucrarile platite din bani publici pentru repararea drumurilor judetene se fac pe bune si ca sunt la calitatea la care s-au angajat firmele respective.

“Plombarile, cand se fac, e bine sa fie si verificate, ca avem anumite probleme! Ca unde au plombat, daca venim in viteza, sare masina in sus!”, a spus Iconaru astazi, in cadrul unei intalniri a conducerii CJ cu primarii.

Iulian Chiriac a raspuns: “Pentru toate contractele adjudecate, functionarii publici care se ocupa de aceste comisii vor merge acum, in primavara, pentru a verifica toate lucrarile care s-au facut anul trecut, pentru ca sunt in garantie si vom face notificari constructorilor, sa remedieze absolut tot, ca sa stiti. De aceste lucruri se ocupa domnul vicepresedinte Epureanu, dar voi fi si eu pe drumurile judetene. Incepand cu luna aprilie, o sa fac prima vizita din anul 2017 in fiecare localitate din judet, pentru o discutie personala cu primarii si cu consilierii”.