Chiriac, după anunțul privind faptul că se va construi primul parc industrial în Zona Liberă Brăila: Dacă vin și alți investitori interesați să înființeze un parc industrial, CJ are destule terenuri disponibile

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), salută faptul să s-a semnat autorizația de construcție pentru prima hală din ceea ce va fi viitorul parc industrial din municipiu, ce va însemna investiții în valoare totală de 25 de milioane de euro.

Chiriac a declarat astăzi că dacă vor mai fi firme interesate să înființeze parcuri industriale în zonă, CJ are destule terenuri pe care să le pună la dispoziție în acest scop: „Relația cu domnul primar (primarul Brăilei, Marian Dragomir – n.r.) este excelentă. Am luat decizia ca prima oară să umplem terenurile din jurul municipiului Brăila, că forța de muncă este angrenată în jurul municipiului. În momentul de față Zona Liberă nu mai are niciun teren pentru a dezvolta un parc industrial. Vedem cum funcționează acest parc industrial de 11 ha. În momentul în care vin și alți investitori avem destule terenuri disponibile noi, CJ, pentru a angrena și al doilea parc industrial, ținând cont de conectivitatea pe care o va avea podul cu celelalte drumuri expres și cu Centura Brăilei.

Avem destule soluții, dar nu vom spune absolut nimic până nu avem ceva concret, semnat, stabilit, pentru că pe urmă o să fie declarații de presă sau promisiuni pe care nu le putem onora. Avem destul teren al CJ care poate fi pus la dispoziție pentru un astfel de proiect”.