CHIRIAC: II LAS PE LIBERALI IN BALACAREALA SI IN MOCIRLA LOR. EU SUNT UN OM CEREBRAL, ECHILIBRAT SI PRINS IN REALITATEA COTIDIANA

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac (PSD), a decis sa nu mai comenteze declaratiile unor liberali care “vorbesc pe langa subiect”, ba chiar vin cu acuzatii “fanteziste”, parca desprinse din telenovele. Chiriac a precizat ca din punctul sau de vedere, incepand de astazi, pentru el, nu PNL, ci presa reprezinta opozitia, si ca atare, nu va mai raspunde decat ziaristilor, ignorand acuzatiile si comentariile “ametitoare” sau complet in afara subiectului lansate de consilierii sau liderii PNL.

Chiriac a comentat ca liberalii n-au decat sa ramana “in balacareala si in mocirla” in care se afla, fiindca el este un om de bun simt, “cerebral, echilibrat si prins in realitatea cotidiana”, care nu se preteaza la asa ceva.

Seful CJ a mai precizat ca daca in unele sedinte ale CJ nu le permite consilierilor liberali sa ia cuvantul la nesfarsit este pentru ca acestia vorbesc pe langa subiect si aduc in discutii subiecte de cancan. Mai mult, afirma presedintele CJ, exista un regulament care a fost votat si de liberali – mai exact, HCJ 91/31 mai 2016 – care ii permite sa limiteze luarile de cuvant: “Eu, de bun simt, am zis sa nu mergem efectiv pe regulament, ca toata lumea are dreptul de a discuta, de a vorbi, dar prin acest regulament mi se ofera si anumite drepturi, pe care nu le-am incalcat, ba dimpotriva.

Sincer sa va spun, daca va aduceti aminte, ca ati participat la toate sedintele CJ, timpul cel mai mare alocat a fost al opozitiei, dar din pacate, dupa cum ati observat si dvs, pe dinafara tuturor proiectelor de hotarare. Nici macar nu au venit cu amendamente, ci doar cu subiecte care le plac foarte mult in ultima vreme, de cancan. Si va spun ca am luat hotararea ca acest subiectele de cancan nu ma caracterizeaza, sunt un om cerebral si echilibrat si prins in realitatea cotidiana. Nu mai raspund, pentru ca deja s-a ajuns prea mult si sa-i lasam sa ramana in balacareala si in mocirla in care se afla, pentru ca eu imi doresc foarte mult sa informam opinia publica, cetatenii, despre lucrurile care se vor intampla, nu despre telenovele sau povestile ametitoare in care intram cu anumite subiecte gen Soare, Luna sau martieni si alte episoade de pe canalele de stiri sau de telenovele.

Este ultima oara cand mai fac vreun comentariu asupra acestor subiecte de cancan. Eu cred ca s-a ajuns prea departe cu declaratiile lor si cu anumite subiecte imaginare. Dar eu va readuc aminte ca dansii nu vad Padurea Stejaru din cauza stejarului nu vad Piata Concordiei din cauza liniilor de tramvai si alte subiecte care au fost de-a lungul vremii tavalite si rostogolite”.