CHIRIAC, LA ULTIMA ȘEDINȚA A ACTUALULUI CJ: CONSIDER CĂ AM REALIZAT LUCRURI FOARTE BUNE PENTRU JUDEȚUL BRĂILA, CĂ AM SCHIMBAT FAȚA JUDEȚULUI

„Consider că am realizat lucruri foarte bune pentru județul Brăila, că am schimbat fața județului” – este declarația făcută de președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), la ultima ședință ordinară a acestui for legislativ local.

Chiriac le-a mulțumit pentru colaborare consilierilor județeni care își încheie mandatul în această lună și le-a urat succes acelora dintre ei care vor activa în continuare în CJ, fiind aleși pentru un nou mandat.

„Vreau să vă mulțumesc la majoritatea colegilor pentru acest mandat. Consider că nu că am realizat lucruri bune, ci am realizat lucruri foarte bune pentru județul Brăila, consider că am schimbat fața județului și cu siguranță următoarea echipă va duce acest stindard de a îmbunătăți viața de zi cu zi a tuturor cetățenilor din județul Brăila. Au fost proiecte bune dezbătute, cu puține șicane, să le spunem așa. Consider că marea majoritate dintre dvs ați avut o atittudine corectă față de toți brăilenii.

Vă mulțumesc încă o dată, vă doresc celor care veți fi în continuare consilieri mult succes, iar celor care nu veți mai fi, să ne vedem cu toții în oraș și să ne salutăm respectuos, așa cum este normal și firesc”.

Amintim că Iulian Chiriac se va afla la conducerea CJ Brăila pentru încă 4 ani, el obținând peste 50% din voturi la alegerile din 27 septembrie.