CHIRIAC: MAREA PROBLEMA LA SPITALUL JUDETEAN E RESURSA UMANA. EI NU SUNT O ECHIPA. MANAGERUL NU POATE SA TINA IN FRAU TOTI MEDICII

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, este de parere ca daca lucrurile nu merg cum trebuie la Spitalul Judetean, problema nu tine de managementul unitatii respective, ci de personal, mai ales de sefii de sectie.

Chiriac a declarat ca a asistat la o sedinta a conducerii spitalului cu sefii de sectie si s-a convins ca acestia nu formeaza o echipa si nu sunt dispusi sa colaboreze pentru a gasi solutii: “Intr-adevar, Spitalul Judetean este intr-o continua reformare, ca sa spunem asa. Sunt lucruri lasate de foarte mult timp in urma, sunt investitii pe care trebuie sa le aducem la zi, sunt lucruri care trebuiesc gandite acolo, astfel incat spitalul sa ajunga unde ar trebui sa fie.

Eu va spun ca marea problema la Spitalul Judetean este partea de resursa umana si comunicarea oamenilor de specialitate”.

“Managementul, domnule presedinte!”, a comentat consilierul judetean Danut Lungu (PNL).

“Nu managementul, ca managementul nu poate sa tina in frau tot ce inseamna medici. Eu va spun ca am asistat la o discutie cu sefii de sectie care nu mi-a placut absolut deloc. Ei nu sunt o echipa acolo; in loc sa gaseasca solutii, ei gasesc probleme. Probleme ce tin de ei, de actul medical, de buna functionare a spitalului”.

(foto – presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac si managerul Spitalului Judetean, Delia Rasnoveanu)