CHIRIAC: NOI, PSD BRAILA, INCA MAI ASTEPTAM SA SE INTAMPLE CEVA IN PARTID LA NIVEL CENTRAL, CHIAR SI DUPA ACEASTA DEMISIE A LUI MIHAI TUDOSE

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), considera ca este o mare pierdere pentru PSD Braila plecarea din partid a deputatului Mihai Tudose, care si-a dat ieri demisia, explicand ca “asa nu se mai poate”, referindu-se la modul in care este condus in prezent PSD de catre presedintele Liviu Dragnea.

Chiriac ne-a declarat astazi ca atat el, cat si colegii sai din PSD Braila inca mai spera sa se schimbe ceva in bine la nivelul conducerii partidului si ca demisia lui Tudose sa constituie un nou semnal de alarma pentru cei de la centru: “Demisia lui Mihai Tudose este o decizie personala, unilaterala – o respect, o apreciez; pana la urma, si noi, toata organizatia PSD Braila, am avut un punct de vedere asupra  conducerii centrale. Noi inca mai asteptam sa se intample ceva la nivel central, chiar si prin aceasta demisie. El a fost un lider important al organizatiei, este o pierdere mare pentru noi, dar vom merge mai departe.

Eu in momentul de fata ma concentrez pe activitatea administrativa, pentru ca in anul 2016 am venit in fata cetatenilor cu un program politic asumat si voi actiona in continuare pentru a continua proiectele respective, pentru binele cetatenilor Brailei”.

Cat priveste zvonurile cu privire la faptul ca  si alti membri PSD Braila iau in calcul varianta de a pleca din partid si a-l urma pe Mihai Tudose, Chiriac a comentat: “E decizia fiecaruia dintre colegii nostri”.

Presedintele CJ ne-a mai spus ca a discutat cu Tudose si inainte ca acesta sa-si anunte decizia de a demisiona din PSD, dar si dupa: “Eu i-am spus punctul meu de vedere si l-am asiguat ca o sa-i respect decizia”.

Amintim ca Mihai Tudose – care pana ieri a fost presedintele PSD Braila – a anuntat ieri ca trece la Pro Romania, partidul lui Victor Ponta.