CHIRIAC NU EXCLUDE O POSIBILA ASOCIERE A CJ CU DACIA UNIREA BRAILA

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), este dispus sa in calcul o posibila asociere a institutiei pe care o conduce cu clubul sportiv Dacia Unirea, asa cum a propus recent consilierul judetean Florin Cirligea (PNL). Chiriac sustine insa ca trebuie analizata situatia in primul rand din punct de vedere financiar, pentru a vedea ce cheltuieli suplimentare poate suporta bugetul CJ.

Pe de alta parte, seful judetului spune ca daca se face o astfel de asociere, este necesar ca CJ sa aiba posibilitatea de a controla tot ce tine de partea financiar-contabila, astfel incat sa existe o siguranta cu privire la cheltuirea corecta si eficienta a banului public: ”Rugamintea domnului Cirligea a fost sa mergem pe o asociere, pe modelul handbalului si in functie de bugetul pe care il avem, vom lua hotararea impreuna si vom vedea si cu cine ne vom asocia – ca si asta este foarte important -, astfel incat sa putem avea tot ce inseamna date financiare, contabile, decizii”.

Amintim faptul ca liberalul Florin Cirligea a cerut asocierea CJ cu Dacia Unirea Braila fiindca acest club este intr-o situatie foarte dificila din punct de vedere financiar. Liberalul sustine ca daca nu se gasesc rapid solutii, clubul de fotbal amintit “nu apuca iarna”.