CHIRIAC: NU MAI ACCEPT SA SE DECOPERTEZE FOARTE MULT, ATAT TIMP CAT CONSTRUCTORII NU SUNT IN STARE SA REFACA DRUMUL

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac declara ca si el este nemultumit de modul in care s-a lucrat la drumul judetean dintre Insuratei si Scarlatesti, nu numai soferii care trec prin acea zona. Mai exact, este vorba despre o portiune de circa 20 km de sosea care era plina de gropi, a fost decopertata si a ramas asa de vreo doua luni (vezi foto), spre disperarea soferilor care circula pe acolo.

Intrebat ce se intampla cu acea portiune de drum, presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, ne-a declarat: “Am avut o discutie cu constructorul si le-am spus, chiar le-am atras atentia ca au decopertat mai mult decat era necesar. Nu mai accept sa decoperteze foarte mult, atat timp cat ei nu sunt in stare sa puna la loc sau sa refaca drumul, conform contractului. Nu i-a pus nimeni, nu am stiut, cand am ajuns acolo era prea tarziu, ei decopertasera deja o suprafata de drum foarte mare si l-au lasat asa. Discutam si nu mai decoperteaza absolut nimic pana nu rezolva acel drum. Deci toate fortele vreau sa fie concentrate pe acel drum.

S-a rezolvat, acum vad ca au inceput dinspre Insuratei spre Zavoaia, dar i-am rugat foarte frumos sa acopere si acea portiune. Le-am spus ca aceasta perioada lunga de timp de decopertare face ca gropile sa fie si mai mari si le vor reface pe cheltuiala lor, deci noi nu vom plati niciun ban in plus fata de ce le-am comandat”.