CHIRIAC: NU MAI SUPORT TOATE ACESTE JIGNIRI, SA FIU FACUT PROST IN CADRUL SEDINTELOR CJ. EU SUNT O TINTA VIE PENTRU PNL. GATA, S-A TERMINAT!

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), pare ca a inceput sa functioneze deja in tiparul candidatului aflat in campanie electorala si sa-si asume o atitudine mult mai ofensiva decat in trecut, in declaratiile sale.

El sustine ca in sedintele CJ alesii liberali il jignesc si incearca sa-i faca o imagine negativa mai ales acum, in an electoral, iar Chiriac se simte “o tinta vie” pentru PNL: “Miza sunt doar declaratii politice, sunt doar dezinformari pentru public, astfel incat ei sa spuna ca nu s-a facut nimic. Sunt documente oficiale, vi le arat, se poate vedea cu ochiul liber. Cei 200 de km de covor asfaltic. Faptul ca acel serviciu (de reparatii si intretinere a drumurilor judetene – n.r.) facut pe mandatul meu functioneaza si a ajutat foarte mult: am marcat drumuri judetene, am pus indicatoare rutiere care au fost furate. Recunoastem, au fost furate. Anul trecut am pus 400 si mai sunt 27. Gasim alta metoda, le punem din plastic.

Faptul ca marcam drumurile judetene, faptul ca intervenim de urgenta, faptul ca suntem mai aproape de cetateni si de a rezolva anumite probleme rapide ii deranjeaza. Dar nu mai suport toate aceste jigniri, de a fi facut prost in cadrul sedintei, de a ma jigni in continuare, eu fiind in continuare o tinta vie a acestui partid. Gata, s-a terminat!

Am zis ca voi merge in continuare, nu ma voi lasa de proiectul meu, pentru ca proiectul de reabilitare a drumurilor judetene va merge in continuare – si merge foarte bine”.

Chiriac a mai afimat ca in afara de infrastructura, care a fost si va ramane o prioritate pentru el, si domeniul Sanatatii este foarte important, insa la acest capitol “s-a ramas putin in urma, pentru ca termenele s-au decalat, dar suntem foarte bine si acolo. Avem un plan foarte bine stabilit.

Spunem ca spitalul merge prost, ca nu-si face datoria. Pai domnul ministru vrea sa privatizeze serviciile medicale publice, se vor duce in privat. Asta vrea PNL: sa-si asume vanzarea acestei tari”.

De asemenea, Iulian Chiriac a mai declarat ca nu va fi niciodata de acord cu alocarea unei sume din buget pentru un studiu de fezabilitate ce vizeaza infiintarea „unui parc industrial care nu se va concretiza in nimic. Domnule, au venit investitori, sunt destule locuri unde-i putem detasa. Domnule, colcaie investitorii aici? Nu vedeti ca pun conditii sa se faca podul, ca sa vina, sa fie mai sustenabili?”.