Chiriac: Nu putem să ne bazăm pe liberali în CA și AGA. Unii declară că vor, alții declară că nu vor. Ne trezim că-i punem în CA și luna viitoare își dau demisia

„Haos, populism, găști… Treaba lor, e frumos! Sub nicio formă agenda cetățeanului nu este în grija lor, ci au grijă să-și împartă puterea în interior și le doresc succes” – este opinia președintelui CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), despre ceea ce se întâmplă în PNL Brăila la ora actuală.

El spune că acuzațiile consilierilor liberali cu privire la faptul că nu au fost consultați la întocmirea bugetului județului pe anul în curs, că nu le-au fost aprobate amendamentele la buget și că bugetul ar fi prost întocmit, sunt simple declarații politice, cu scop de a-și face imagine o gașcă sau alta din PNL.

Chiriac a comentat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, și subiectul privind faptul că aleșii PNL nu sunt prezenți în Consiliile de Administrație și AGA la diverse instituții sau societăți comerciale subordonate CLM și CJ, atrăgând atenția că nici liberalii nu sunt hotărâți dacă vor sau nu să aibă reprezentanți în CA și AGA: „Acum doi ani de zile și-au dat demisia în bloc din toate CA. Nu mai înțeleg nimic… Acum doresc în CA. Ba sunt în CA; știți foarte bine că unul dintre consilierii PNL a fost în CA la Spitalul Județean, și-a dat demisia, i-a luat locul un supleant care e tot consilier PNL. Vor, nu vor… Schimbă rețete între ei, nu mai înțelegem nimic…

Și atunci încercăm să populăm aceste CA cu oameni care se gândesc doar la agenda cetățenilor și ele să funcționeze, să avem soluții reale, bune, pentru cetățeni. Nu putem să ne bazăm pe colegii din opoziție… haosul și brambureala pe care o exprimă… unii declară că vor, alții declară că nu vor. Ne trezim că-i punem în CA și luna viitoare își dau demisia”.