CHIRIAC: PREFECTUL BOBOC ȘI PREȘEDINTELE PNL BRĂILA FAC UN JOC POLITIC IRESPONSABIL, AVÂND ÎN VEDERE EPIDEMIA DE CORONAVIRUS ÎN CARE NE AFLĂM

Spitalul Județean Brăila este pregătit pentru epidemia de coronavirus – o declară ferm președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD).

Acesta califică drept „iresponsabile” afirmațiile recente ale președintelui PNL Brăila, Alexandru Dănăila, care spunea că de fapt, spitalul nu este pregătit pentru a face față acestei epidemii.

Chiriac consideră că nu este deloc corectă nici atitudinea lui Dănăilă, nici cea a prefectului Cătălin Boboc, despre care șeful județului spune că „este în echipa domnului Danăilă, sunt cu toții la pachet, acolo” și că încearcă să speculeze situația privind epidemia de coronavirus în scop electoral, „aruncând tot felul de nebunii în presă”: „ Sunt declarații iresponsabile, pur și simplu iresponsabile, luând informații false de la anumiți oameni – cred că din cadrul spitalului.

Chiriac a dat asigurări că atât CJ, cât și conducerea Spitalului Județean tratează cu foarte multă responsabilitate situația și i-a recomandat liderului PNL local ca „dacă are foarte mult timp liber, să se ducă să numere copacii pădurea Stejarul (declarația a fost făcută înainte ca liderul PNL să intre în izolare la domiciliu – n.r.). Poate n-are treabă și ne încurcă… Să ne lase în pace! Să nu mai intre cu dezinformări de genul acesta, astfel încat brăilenii să intre într-o anumită stare… Este iresponsabila declarația domnului Dănăilă, venind la pachet și cu domnul prefect. Sunt organizația PNL și încearcă să o joace politic. Este rușinos!

Rugămintea este să-și facă treaba acolo cum trebuie și să fie responsabil pentru funcția pe care a fost numit (referire la prefectul Boboc – n.r.). El în primul rând ar trebui să facă politica brăilenilor, nu politica Guvernului, pentru ca pe brăileni îi reprezintă.

Ei fac un joc politic iresponsabil, având în vedere situația în care ne aflăm”.