Chiriac (PSD): Cine-i Tabarac? PSD nu e mama răniților, nu-i luăm noi, îi pansăm, îi facem bine, îi vindecăm și pe urmă îi ducem înapoi PNL

Adrian Tabarac nu-și are locul în PSD și social-democrații nu sunt interesați să-l primească, „să-l vindece” după plecarea sa din PNL și apoi să-l returneze liberalilor – este ceea ce spune președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac (PSD).

Acesta a fost întrebat de ziariști dacă este de așteptat ca Tabarac (fost președinte al Organizației Municipale PNL Brăila, autosuspendat din partid înainte de campania electorală pentru parlamentare și care potrivit liderilor PNL Brăila, prin acțiunile sale s-a autoexclus din partid) să devină membru PSD, Chiriac a comentat ironic: „Cine-i Tabarac? Stați așa un pic, că PSD nu se transformă în mama răniților, nu-i luăm noi, îi pansăm, îi facem bine, îi vindecăm și pe urmă îi ducem înapoi PNL. Nu!

Eu cred că atunci când a fost USL-ul i-a învățat (pe liberali – n.r.) destul de multe lucruri, dar ei se pare că au învățat lucrurile rele. Uitați-vă ce fac Orban și cu Cîțu acum! Vă spun că va fi foarte rău pentru țară. Luptele astea politice de dragul de a le face și pe funcții ne vor face foarte rău. Și eu vă spun și o repet, anul 2021 este un an compromis pentru țară. Chiar vorbind foarte serios”.