CHIRIAC: “ROCREATIV” INREGISTREAZA PIERDERI DE ZECI DE MII DE LEI LUNAR

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, a declarat astazi ca a intrat in posesia raportului de activitate al administratorului firmei “Rocreativ”, Reliana Bogdan, dar nu a avut inca timp sa-l citeasca. Chiriac a fost intrebat in cadrul unei conferinte de presa daca este adevarat ca in lipsa de fapte concrete, intre asa-zisele realizari pe care aceasta si le-a trecut in raportul de activitate se afla si un interviu dat unei televiziuni centrale si in plus, a fost chestionat care sunt pierderile inregistrate de firma amintita, care n-a avut niciodata profit, de cand a fost infiintata.

Seful judetului a spus ca nu stie inca ce realizari a inventariat Bogdan in documentul respectiv, insa le va citi inainte de a avea loc sedinta AGA a “Rocreativ”, in cadrul careia se va lua o decizie cu privire la viitorul acestei firme. Pe de alta parte, presedintele CJ a precizat ca pierderile inregistrate de “Rocreativ” se ridica la cateva zeci de mii de lei lunar: “Eu consider ca analiza trebuie facuta din punct de vedere economic, pentru ca este un SRL. Intr-adevar, nu ne mai putem duce obiectivele de promovare a turismului din Braila si baza materiala  acestei societati n-a fost bine pusa la punct, astfel incat ea sa fie o societate profitabila. Vom analiza efectiv cifrele economice ale firmei in sedinta AGA si vom lua o hotarare”.

Amintim ca zilele trecute, Iulian Chiriac a declarat ca daca in urma analizei activitatii acestei firme ce apartine CJ Braila, va constata ca rezultatele economice nu sunt multumitoare, va propune personal desfiintarea “Rocreativ”.