CHIRIAC: SPER CA PE VIITOR, ANGAJATII CJ SA FORMEZE O ECHIPA. EI NU LUCREAZA NEAPARAT PENTRU MINE PERSONAL, CI PENTRU ACEST JUDET

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), este multumit de modul in care a evoluat situatia in ultimul an si jumatate, in ceea ce priveste mentalitatea si modul de lucru al angajatilor din institutia pe care o conduce.

Daca la inceputul mandatului sau, in 2016, Chiriac se arata nemultumit de “inertia” pe care o constatase in randul unora dintre subordonatii sai si de faptul ca  multi dintre acestia nu faceau mai nimic pentru salariul pe care il luau luna de luna, acum, presedintele CJ spune ca lucrurile s-au imbunatatit: “Incet, incet, lucrurile incep sa se schimbe. Poate ca au inteles exact ce vreau de la ei, sa-si asume responsabilitatea si timpii astia morti de comunicare intre departamente sa fie mult mai scurti. Se intampla acum, ma bucur foarte mult, au inceput sa conlucreze intre ei si sper ca pe viitor sa formeze o echipa, pentru ca nu lucreaza neaparat pentru mine personal, ci lucreaza pentru intreg acest judet – si lucrurile se vor vedea. Conducerea CJ poate fi si alta, ei trebuie sa functioneze in continuare ca o echipa. Sper ca anumite veleitati personale sa le fi ingropat si cand vin la serviciu sa-si faca efectiv treaba, conform fisei postului”.

Daca la inceptul mandatului, Chiriac declara ca salariile din administratia publica sunt destul de proaste si de aceea, este dificil atat sa gasesti profesionisti pe care sa ii angajezi la CJ, cat si sa-i pastrezi pe cei deja existenti in institutie, acum, seful judetului admite ca salarizarea este una foarte buna: “Sunt salarii foarte bune, s-a si vazut cand am scos posturile la concurs, n-au mai fost 1-2 sau deloc, ci au fost 20, 25 de oameni. Incet, incet, mai si schimbam echipa, cei care vor sa plece si nu fac fata sunt liberi sa plece si incercam sa aducem oameni cu experienta – nu mai spun tineri, ca lumea o sa creada ca am ceva cu oamenii mai in varsta si cu experienta -, astfel incat sa lucreze efectiv pe domeniul pe care si-l asuma si sa dam drumul la toate proiectele pe care ni le-am propus”.

Chiriac si-a mai exprimat speranta ca odata cu realizarea proiectelor respective, judetul Braila sa aiba “o mai mare deschidere catre vest, nu catre est”.