CHIRIAC: SPER SĂ NU FIE O CAMPANIE ELECTORALĂ MURDARĂ. ORICUM, EU SUNT ÎNVĂȚAT DE 4 ANI DE ZILE, CU OPOZIȚIA, SĂ FIU ATACAT DIN TOATE PĂRȚILE

„În campania electorală nu am de gând să vorbesc despre ceilalți candidați la funcția de primar al municipiului. În ceea ce-i privește, dacă n-au nimic de zis despre ei, să vorbească despre mine!” – este comentariul făcut astăzi de primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), când a fost întrebat dacă se așteaptă la atacuri din partea contracandidaților.

El a mai spus că este obișnuit cu atacurile, după 4 ani de mandat, precum și după alte campanii electorale în care a fost direct implicat: „Mi-aș dori să nu fie o campanie electorală murdară, vă garantez că noi doi (el și președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, PSD – n.r.) și colegii noștri nu vom face campanie negativă, vom vorbi doar despre noi, ce am făcut și ce urmează să facem”.

În ceea ce-l privește, președintele Chiriac (PSD) a comentat: „Și eu sper să nu fie o campanie electorală murdară, dar ținând cont de istoria campaniilor electorale…  și vă spun că și eu, și domnul primar avem multe campanii la activ. Eu sunt învățat de 4 ani de zile, cu opoziția, să fiu atacat din toate părțile, așa că va fi un exercițiu pentru mine în continuare, în a răspunde corect și normal.
Ceea ce este cel mai important e să-mi prezint proiectul – «Pentru Brăila tuturor» – în campania electorală, să prezint toate lucrurile pe care mi le-am propus să le fac împreună cu echipa mea de la CJ, în folosul tuturor brăilenilor”.