CHIRIAC: SPITALUL JUDETEAN NU E “JEGOS”, E SPITALUL NOSTRU, IN CARE TREBUIE SA LUCRAM CA SA-L FACEM MAI CURAT. SUNTEM IN GRAFIC

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), este nemultumit de modul in care vorbeste consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) despre Spitalul Judetean.

Iordache a declarat ca spitalul amintit este “o cocina”, “un jeg”, insa Chiriac spune ca in acolo lucreaza medicii care salveaza vietile brailenilor:  “Un spital << jegos>>, in care ne tratam cu totii. Este spitalul nostru, in care trebuie sa lucram sa-l facem mai curat, mai bun. Eu va spun ca in acest spital lucreaza medici care ne salveaza vieti, este personal care lucreaza cu pasiune si au grija si ne trateaza corespunzator. Noi ar trebui sa ne gandim mai bine care sunt solutiile mai rapide ca acel spital sa redevina sau sa devina ceea ce ne trebuie.

Am vazut anumite comentarii, ca se poate rezolva asa, rapid. Nu se poate rezolva. Banii sunt, dar trebuie sa respectam procedurile legale de achizitie, astfel incat sa nu avem niciodata nimic de comentat.

Eu va spun ca suntem in grafic si facem toate eforturile, astfel incat sa aducem cat mai multi bani sa investim in acest spital, pentru ca nu este al PSD-ului, este spitalul judetului, al brailenilor. Asta inseamna ca nu stam; daca stateam cu mainile in san si nu faceam absolut nimic, era o problema. Dar ne ocupam si avem o strategie si suntem foarte transparenti in ceea ce vrem sa facem – asta inseamna ca vrem sa facem si chiar o s-o facem”.