CHIRIAC: VREAU CA PANA LA SFARSITUL LUI AUGUST SA TERMINAM TOATE LUCRARILE DE REPARATII DRUMURI PLANIFICATE. ACUM SUNTEM LA 70% DIN CE NE-AM PROPUS

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac, a decis ca de acum incolo, de doua ori pe an, primavara si toamna, sa mearga in fiecare localitate, ca sa discute  cu primarii si consilierii locali despre toate proiectele pe care acestia doresc sa le realizeze – fie ca este vorba despre unele cu finantare de la bugetul judetean, fie de unele care beneficiaza de alt gen de finantare.

Chiriac spune ca in deplasarile pe care le-a facut in judet in ultimele saptamani a avut ca scop demararea acestor proiecte, astfel incat judetul Braila sa nu piarda niciun leu din banii alocati de Guvern, de Ministerul Dezvoltarii sau din fonduri europene.

Cel mai recent “tur de forta” pe care l-a facut presedintele CJ a vizat verificarea stadiului si calitatii lucrarilor de reparatii drumuri judetene, “pentru ca sunt tronsoane de drum incheiate si receptionate – si ma bucur foarte mult ca au fost imbunatatite conditiile de trafic in judet, reprezinta o normalitate, din punctul meu de vedere -, dar sunt si sectoare unde au fost lasate in urma”.

Ca urmare a celor constatate pe teren, seful judetului a programat o intalnire cu constructorii si dirigintii de santier, fiindca isi doreste ca pana la finele lunii august sa se termine toate lucrarile propuse: “In momentul de fata suntem undeva la 70% din ceea ce  ne-am propus”.