Chiru: Cine este idiotul care tot da aceste dispozitii de taiere a unor copaci din parc?

P1120300

Liderul PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este nemultumit de faptul ca in Parcul Monument s-au taiat trei copaci. Gheorghe Chiru (foto) si-a exprimat indignarea intr-o postare facuta pe o retea de socializare, in care i-a cerut primarului sa-i spuna “cine este idiotul care tot da aceste dispozitii”: “Imi cer scuze ca tulbur la aceasta ora linistea primarului Dragomir Viorel Marian, dar acum am venit de la un pic de miscare din singurul parc … care fie vorba intre noi nu stiu ce denumire are. Ştiam ca are un nume ori rusesc ori a unui lider comunist. Daca poarta numele unui PSD-ist oricum nu aflam curand pentru ca la Braila gunoiul este mereu sub pres.
Dar revenind la parc… in a carui vecinatate locuiesc de cand nu se nascuse actualul primar…am vazut ca s-au taiat trei stejari exact in marginea terenului unde se afla fostul Cazino .Stejarii aceia au in diametru fiecare in jur de 100 cm si chiar ca nu deranja pe nimeni. In plus nu sunt singurii taiati in ultima vreme …fara explicatii. Vreo 30 de bucati au fost distrusi in ultimii ani. Vreau sa intreb fara rezerve cine este idiotul care tot da aceste dispozitii? A plantat in viata lui vreun arbore.?Stie in cate decenii ajunge un stejar la dimensiunea celor taiati? Nu cred! Stiu ca o sa veniti …ca de obicei la voi la partid drept explicatie cu o minciuna”.

De fapt, zona in care s-au taiat copacii sunt proprietate privata, iar taierile au fost facute cu aprobarea Agentiei pentru Protectia Mediului, dat fiind ca arborii respectivi aveau crengile putrede.