Chiru: Consilierii judeteni si municipali PSD “voteaza in prostie numai idiotenii”

P1090107

Consilierul judetean Gheorghe Chiru (PNTCD) sustine ca alesii locali social-democrati sunt incapabili sa refuze, cand li se cere de la partid sa voteze in CJ Braila sau in CLM lucruri ilegale si ridica mana “in prostie” pentru orice au dispozitie de la PSD sa aprobe. Chiru a declarat astazi ca de fapt, consilierii judeteni si municipali PSD nu au curajul nici macar sa se gandeasca la posibilitatea de a refuza sa voteze in favoarea unor lucruri complet in neregula: “Cei care sunt in PSD si voteaza si in Consiliul Judetean si in Consiliul Local Municipal o parte din ei nu pot nici mental sa treaca pragul ala psihologic de a spune <<Nu>>, indiferent ca acolo  se evidentiaza clar o neregula. Nu pot, atat ii duce mintea, ala e plafonul lor maxim. In conditiile in care ceva e strigator la cer, nu poti sa ridici doua degete fara sa iti dai seama ca exista si consecinte, fara sa ai o atitudine, macar sa spui <<Ma abtin>>. Ei nu pot face asta si voteaza in prostie numai idiotenii, lucruri pe care sunt convins ca vor veni unii si le-or lua la scarmanat. Si e de rau, sunt convins.

Partea buna e ca tehnica a evoluat si exista si inregistrari audio si video a ceea ce s-a intamplat, exista si documentatie trimisa electronic, se stie ce s-a discutat, ce s-a propus, cum s-a discutat si ce iese, ce apare in final. Nu se poate ca consilierii sa voteze ceva si sa iasa altceva!”.

Taranistul este sigur ca alesii locali voteaza in deplina cunostinta de cauza lucruri care nu sunt in regula din punct de vedere legal, doar pentru a beneficia de diverse beneficii mai mici sau mai mari: “Ei voteaza stiind ca sunt lucruri in neregula, se duc acolo, le da amarata aia de indemnizatie, se multumesc cu trei lei, se mai duc la domnul primar si le raspunde la <<Buna ziua>> si le rezolva o problema, le angajeaza dupa 5-6 -10 ani, dupa ce stau in joc de glezna, o ruda, le mai face un serviciu, le masoara terenul si in loc de 100 de metri le pune 150 de metri si le face repartitie tip suveica, asa cum se practica la PSD…”.