Chiru crede ca presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, nu are stofa de lider

P1120552

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, considera ca liderul PNL Braila, Catalin Boboc, nu are stofa de lider, fiindca nu a putut sa impuna in propriul partid ideea realizarii unei opozitii unite la Braila. Chiru sustine ca din discutiile pe care le-a avut cu Boboc a inteles ca acesta ar fi fost de acord cu incheierea unei aliante si ca avea si acordul conducerii centrale PNL, numai ca liberalul n-a fost capabil sa-si convinga colegii din propria organizatie sa accepte proiectul opozitiei unite.

Mai mult, liderul PNTCD declara ca ajunsese cu Boboc la un stadiu al negocierilor in care vorbeau despre numele si sigla viitoarei aliante, insa totul s-a dus de rapa, fiindca liderul liberal este slab: “Ajunsesem la discutia despre sigla, ca sa va spun si asta, despre denumire, etc. Deci discutia mea cu Boboc a fost pana acolo, cum se va numi alianta, cum o pozitionam, cum o inregistram, i-am spus sa se duca la Bucuresti, unde e presedintele Comisiei Juridice din Senat si in calitatea aia putea interpreteze si sa vina cu anumite elemente din lege care simplificau acest gest al nostru, ca inregistrarea unei aliante nu e ceva simplu. Ei, lucrurile acestea nu au putut merge acolo unde trebuia si din cauza vointei unora din interior, din PNL.

Trebuie sa ai stofa de lider si sa poti sa impui acolo, la tine acasa, o situatie, o chestiune, in pofida faptului ca lumea gandeste nu neaparat retrograd, dar prin prisma interesului personal. Mai, sunt liderul PNL, sunt candidatul PNL! Daca nu poti sa-ti impui punctul de vedere, daca interesul tau e sa castigi Primaria si ai si avizul Bucurestiului si nu reusesti… In toata chestiunea asta cu alianta opozitiei unite, a fost avizul doamnei Gorghiu si domnului Blaga, clar!”.