Chiru: De-acum incolo, PSD va trebui sa negocieze cu mine, daca imi vrea votul in CJ

P1080361

Consilierul judetean Gheorghe Chiru (PNTCD), anunta public ca daca PSD nu va acorda atentie si nu va sprijini propunerea sa privind infiintarea unui complex sportiv modern in Braila, ii va ataca pe toate fronturile pe social-democrati, din punct de vedere politic. Chiru a declarat astazi ca va “toca” PSD-ul si daca social-democratii vor mai avea nevoie de votul lui in CJ Braila pentru proiectele lor, vor fi nevoiti sa negocieze cu el, fiindca nu mai este dispus sa-i sprijine, daca nici ei nu arata interes pentru propunerea lui: “Atat timp cat ei privesc cu dezinteres aceasta propunere, nici eu, de acum incolo, la orice proiect care vizeaza bazaconiile PSD-ului – pe care le ascult de o gramada de ani – n-o sa le mai iau in considerare nici macar cu  o aplecare din cap, in semn de <<Da>>, nicidecum cu un vot. Deci de acum incolo, daca vor sa aiba acest vot, va trebui sa negocieze politic orice vot cu Chiru. Cand va fi vorba de o sustinere – chiar daca e vorba de un sigur vot – va trebui s-o negocieze de asa maniera, incat sa ma convinga si pe mine. Atata vreme cat ei nu se lasa convinsi de nimic, trebuie sa ma convinga si ei pe mine. I-am votat si pe Stancu, si pe lacu’, si pe dracu’, nu mai vreau! Deci nu mai vreau sa aud nici de vreun Mort (Viorel Mortu, presedintele CJ Braila – n.r.), nici de Tudose (Mihai Tudose, ministrul Economiei, presedintele PSD Braila – n.r.), nici de nimeni! De-acum incolo mai e un an de zile pana la sfarsitul mandatului, in conditiile in care vor sa stea cu mine la masa si sa priveasca chestia asta pe care si-o doresc foarte multi oameni, cu crearea unei baze, a unui complex sportiv cu dotari necesare care vizeaza sporturile din Braila, discutam.

Guvernul poate sa ne ajute si avem ministrul Economiei, dar il avem degeaba! Pe mine nu ma intereseaza minele lui Tudose, unde are el interes, pe mine ma intereseaza altceva, ma intereseaza orasul asta. Si atat timp cat el priveste problema asa, cu interesul Brailei, e bine, daca nu, de-acum incolo il toc! Fac opozitie constructiva si o sa vada cum  e cand facem opozitie constructiva, ca  o sa am si eu asa, un moment de aducere aminte.

Eu inteleg, fiecare cu buzunarul lui si cu treburile lui, dar mai frate, esti ministru si presedintele organizatiei, ai forta politica, ai Consiliul Local si Judetean la discretie, ia deciziile in asa fel, incat sa se cunoasca. Pentru ca nu se cunoaste nimic. Nimic!”.