CHIRU, DESPRE DRAGOMIR: ARE 2 ANI DE MANDAT SI IN AFARA DE FACEBOOK, NU SE VEDE CA A FACUT ALTCEVA. SI PE FB POSTEAZA NUMAI BALARII

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este foarte nemultumit de activitatea primarului municipiului, Marian Dragomir (PSD): “Are doi ani de mandat si in afara de Facebook, nu se vede ca a facut altceva”.

Taranistul  a comentat, intr-o postare facuta pe o retea de socializare, ca nici macar pe FB Dragomir nu a avut o activitate demna de semnalat: <<Mai nou, Marean al nost’ de la mun’cipiu… s-a suparat „ca vacarul pe sat” pe cei care nu-l perie si a „subtiat” lista (de prieteni de pe FB – n.r.) cu vreo cativa care i-au atras atentia asupra faptului ca pana la jumatatea mandatului nu a facut nimic.
Eu unul nu-i simt lipsa, mai ales ca posta numai balarii, uneori ma intrebam cat pot sa-i mai suport ineptiile ce inundau spatiul virtual; chiar i-am reprosat acest lucru si multe altele, dar efortul meu, cat si al altor colegi de prin zona a fost in zadar si ne-a executat sumar – virtual -, drept recompensa.
Succesuri!>>.