CHIRU, DESPRE DRAGOMIR: AVEM LA BRĂILA UN „VULTUR” ÎN CARNE ȘI OASE (FĂRĂ FULGI). EL PLANEAZĂ/VEGHEAZĂ DEASUPRA ORAȘULUI ȘI NU DEMISIONEAZĂ NICI ÎN RUPTUL CAPULUI

Președintele PNȚCD Brăila, Gheorghe Chiru, îl ia peste picior pe primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), după ce acesta din urmă a calificat gestul ministrului Sănătății de a demisiona în timpul situației de urgență ca fiind „absolut iresponsabil” și a apreciat ca Victor Costache „nu este doar incompetent, ci este un trădător”. Dragomir a mai scris pe o rețea de socializare că el, unul, nu are niciun gând să demisioneze, pentru că „sunt momente în care trebuie să-ți asumi decizii, riscuri și să găsești puterea de a merge mai departe. Să lupți pentru cei care au încredere în tine, să reconstruiești când totul pare că se prăbușește și să dai încredere oamenilor în momente dificile”.

Chiru a comentat ironic aceste declarații ale edilului: ”Dacă nu știați… la Brăila a apărut primul vultur! După un veac de când ultimul exemplar inert fusese așezat în vârful monumentului eroilor, uite că avem marea șansă să avem și unul în carne și oase (fără fulgi)! Culmea, VULTURUL face și declarații care mai de care mai năstrușnice, ultima în urmă cu trei zile, când cu… hârtia buclucașă de la DSP Galați, motiv pentru care l-am taxat pe el și pe ceilalți doi trubaduri electorali (nașul și finul), primul… înalt la stat, dar foarte mic la sfat.
Azi… <<vulturul>> ne-a spus că pentru noi (!!!) planează/veghează deasupra orașului și nu demisionează nici în ruptul capului… cacostache!”.