CHIRU, DESPRE PREMIERUL TUDOSE: AM AUZIT MINCIUNI, “SMECHERII DE BRAILA” DE 2 LEI, SPUSE CA LA MARGINE DE CARTIER

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, incepe anul cu o viziune pesimista asupra sanselor romanilor la dezvoltare si la o viata mai buna: “Imi este clar ca nu avem nici o sansa!”. Chiru a tras aceasta concluzie luand in calcul statisticile care spun ca peste 100.000 de romani parasesc anual tara – cu speranta de a-si gasi o slujba platita mai bine in strainatate -, dar si ascultand declaratiile concetateanului nostru, premierul Mihai Tudose.

Taranistul a comentat pe o retea de socializare ca declaratiile lui Tudose sunt pline de “minciuni” si “smecherii de Braila de doi lei”, rostite pe un ton de baiat de cartier: <<Statistici recente ne pun fata in fata cu o situatie dramatica, Romania pierde anual in jur de 140.000 locuitori, echivalentul in populatie unui oras de dimensiunea Buzaului. Auzind un comentariu in acest sens, ma gandeam la declaratiile sefului executivului de la Bucuresti, cum ca Romania a devenit “tigrul” Europei, ce a sunat ca o gluma proasta, bien sur.
Am ascultat aseara, tarziu, la tv, discutiile purtate cu acelasi sef al guvernului pe diferite teme si mi-au lasat un gust amar. Am auzit minciuni, am vazut numai superficialitate, “smecherii de Braila ” de doi lei, spuse la miez de noapte, cu acelasi ton, ca la mine… in margine de cartier, iar gandindu-ma la statistici si la viteza cu care se goleste Romania, imi este clar ca nu avem nici o sansa!
M-au trecut niste fiori reci…>>.