CHIRU: DRAGOMIR MAI ARE 2 ANI IN CARE AS VREA SA NU FACA DE RAS VARSTA LUI. SA SE UITE IN OGLINDA, SA VADA CATE GRESELI FACE ZILNIC

Presedintele  PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, considera ca primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD) este fricos si de-aia nici nu se fac multe lucruri in oras: fiindca acesta se teme sa nu ajunga sa dea cu subsemnatul si ca atare, prefera sa nu faca nimic.

Chiru ii cere public lui Dragomir (foto) ca macar in ultimii 2 ani ai mandatului sau sa “se reinventeze”, ca sa nu faca de ras varsta pe care o are: “Mai are 2 ani de mandat in care as vrea sa nu faca de ras varsta lui. Sa se uite in oglinda, sa vada cate greseli face zilnic. Deci in 2 ani mai are timp sa-si reconsidere pozitia vizavi de tot ce inseamna mecanism economic. El e parasutat acolo, din acest punct de vedere, nu are nicio treaba. Nu stie”.

Cat priveste faptul ca Dragomir a lucrat in domeniul privat, unde a avut o functie de raspundere, Chiru sustine ca social-democratul a fost pus acolo de partid, nu ca ar fi castigat postul pe bune: “Stancu (Gheorghe Bunea Stancu, fost presedinte PSD Braila – n.r.) a fost baiat bun cu el si i-a dat o paine de mancat, i-a asternut inca o pozitie in CV, i-a asezat-o intr-un fel, deschizand drumul inclusiv unei candidaturi la Primarie. A contat, ati vazut ca s-a laudat cu chestia asta, ca a venit din mediul privat. N-a venit din mediul privat, n-a dat niciun concurs, l-a pus partidul; dar trebuie inclusiv chestia asta s-o inteleaga si el: ca a ajuns acolo asa cum a ajuns si trebuie sa se reconsidere, trebuie sa se reinventeze ca om. Daca el continua pe acest drum, va pierde; poate va mai castiga un nou mandat, dar el, ca individ, pleaca de acolo fara sa fi invatat nimic.

Pai tu nici macar banii pe care ii aduni din taxe si impozite nu stii sa-i dirijezi, sa-i imparti cum trebuie?! Cheltuie banii aiurea. Nu mai vorbesc de licitatii: aceeasi problema, aceeasi problema. Achizitiile publice sunt o mare problema la el. Diferenta este intre ei si ceilalti e ca el a fost ca un iepure. A trebuit sa faca un drum pana la bac, 300 de metri sau 400 de metri, dupa atatea gemete, vaicareli… Era disperat, ii era frica ca-l omoara, ca-l mananca cineva, ca nu gasea formula… Dar ei nu se impaca la pret, de aici pornesc”.