CHIRU: FAPTUL CA MIHAI TUDOSE A TRECUT… DINCOLO, NU INSEAMNA SFARSITUL PSD-ULUI. SUNTETI INTR-O MARE EROARE, HABAR NU AVETI CU CINE AVETI DE-A FACE!

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este amuzat sa vada cum s-au agitat spiritele pe retelele de socializare si cum jubileaza unii, prevestind sfarsitul PSD-ului, dupa ce fostul premier Mihai Tudose, actual deputat, si-a dat demisia din PSD si a trecut la Pro Romania.

Chiru comenteaza intr-o postare ca s-a vazut de mai multe ori in trecut ca PSD s-a descurcat foarte bine dupa plecarea din partid a unor membri marcati. Mai mult, taranistul  sustine ca PSD nu are de ce sa se teama, fiindca indiferent cat de activi sunt unii politicieni din fata calculatorului, ca sa castigi alegerile iti trebuie o retea de partid foarte bine organizata in teritoriu – lucru la care social democratii exceleaza: “Cand s-a <<lasat la vatra>> Iliescu toata lumea jubila. Ce veselie era pe unii (<<colegi>>), mai ales ca cei care se ocupau cu dezinformarea si intoxicarea populatiei din uriasul aparat a lui Nea Nelu, se hraneau si din prostia unora care inghiteau precum pelicanii ideea ca fara Ilici, PSD-ul este terminat! Putini, chiar foarte putini (indeosebi cei care <<arau>> teritoriul) stiau ce structuri puternice sau ce organizare impecabila avea PDSR sau PSD-ul si tot foarte putini constientizau ca iesirea din activitate a capului si intemeietorului social democratilor nu inseamna decat o schimbare de generatie. Dovada au fost alegerile ce au urmat!
Plecarea lui Nastase, Geoana, Ponta au fost exact invers decat ceea ce credeam cu totii, iar Dragnea a rupt gura targului luand un scor incredibil, dupa guvernari cu mari probleme ale socialistilor. Nici nu trebuie sa fii mare analist politic sau sociolog sa vezi realitatea, PSD a supravietuit – si nu numai -, in ciuda tuturor pronosticurilor, indiferent cine a plecat din partid!
Pana prin 1998-1999 am avut si eu o dificultate in a vedea realitatea, mai ales datorita impulsului generat de doctrina partidului din care fac parte, dar primavara anului 2000 m-a edificat: a castiga in fata PSD, mai ales in est, era o aflare in treaba si nu era cazul sa continuam in rolul lui Don Quijote de la Mancha.

Cei care spun ca vor sa castige alegerile in fata PSD-lui de unii singuri, subliniez, ii pot cataloga ori inconstienti, ori sunt de rea credinta si mai degraba fac totul cu premeditare (adica fac sau au facut lucruri urate/grave pana si pentru politica, ajutand adversarul).

Am vrut sa fac acest scurt <<remember>> pentru a-i tempera pe unii care tot spun minciuni si povestesc fara sa cunoasca realitatea, am scris toate astea pentru a-i linisti pe unii care au disperat internetul, dupa ce Tudose a trecut… dincolo, crezand ca a sosit sfarsitul PSD. Sunteti intr-o mare eroare dragilor, multi… habar nu aveti cu cine aveti de-a face!
Si mai este un mic amanunt: pentru a ajunge la putere trebuie castigate alegerile, iar cu marile personalitati care se contureaza ca se vor opune PSD, <<lideri>> dezbinati la maxim si doar cu <<munca>> de # calculator, fara o organizare perfecta in teritoriu, social democratii pur si simplu defileaza! Unii… or sa fie suparati, dar asta e adevarul, cu o opozitie vraiste, mai mult decat divizata, cu lideri slabi, PSD jubileaza… de pe acum.
Succesuri! “.