CHIRU: IL ROG PE PRIMAR SA NU MAI CHELTUIE BANI PUBLICI PENTRU OAMENI DE NIMIC. AVEM PRINTRE NOI GUNOAIE UMANE

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este scarbit de modul in care unii dintre concetatenii nostri vandalizeaza jardinierele cu flori, montate de Primarie pentru a da un aspect mai frumos orasului. Chiru a constatat ca unii indivizi, pe care el ii califica drept “gunoaie umane”, au smuls pur si simplu o parte dintre florile plantate in jardinierele amplasate in Parcul Monument si le-au furat.

Liderul taranist il roaga pe primarul municipiului sa nu mai cheltuiasca bani publici pentru astfel de jardiniere, dat fiind ca in Braila sunt “oameni de nimic”, care nu sunt capabili sa aprecieze frumosul si sa-l pastreze: “Il rog pe primarul Dragomir Viorel Marian sa nu mai cheltuie bani publici pentru niste oameni de nimic. Am spus si sustin ca nu exista tratament pentru boala incurabila de care sufera acest oras. In afara faptului ca… colcaie de comunisti avem printre noi o gramada de gunoaie umane”.

Chiru mai scrie ca desi jardinierele respective sunt intr-un parc din oras care este pazit de politistii locali, nu este posibil ca acestia sa fie peste tot, in acelasi timp, deci indivizii lipsiti de bun simt pot gasi momentul cand sa actioneze: “Locul respectiv este in parc. Nu stiu daca politia locala ar putea sa pazeasca tot si toate. Problema noastra este de…filon. Cred ca acesta este cu mari probleme!”.