CHIRU: LA COMITETUL EXECUTIV, PSD-ISTII BRAILENI VOR SPUNE CU TOTII CA IL SUSTIN PE DRAGNEA SI GUVERNUL DANCILA

Pe presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, “il umfla rasul” citind declaratiile date recent de liderii PSD locali, care se arata solidari cu colegul lor, deputatul Mihai Tudose, ce sustine ca este necesar sa se puna in discutie in forurile de conducere ale partidului problemele ridicate de Ecaterina Andronescu si Niculae Badalau, care l-au criticat pe Liviu Dragnea si Guvernul Dancila. Mai exact, este vorba despre declaratiile date unui cotidian local de presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, presedintele executiv, Aurel Simionescu, primarul Brailei, Marian Dragomir si presedintele CJ Braila, Francisk Chiriac, care au sustinut cu totii ca este benefic un dialog in partid.

Chiru se amuza la ideea ca PSD-istii amintiti ar avea curajul sa spuna ceva impotriva lui Dragnea in Comitetul Executiv National al PSD: “Tot la fel de vechi este si discursul liderilor locali, cu inflexiuni ce amintesc de luarile de cuvant din BOB, cei tineri preluand pana la perfectiune totul de la cei batrani; mirosul ramane, totusi, a ceva ff invechit si nu este acoperit nici cu <<realizarile>> privind folosirea deficitara a bugetului local.
De fapt, asta e in Romania… cu cei care administreaza in zona publica, laudandu-se cu banii cheltuiti din buget… indiferent de nivelul lui, adica o mare idiotenie care, bineinteles, nu se practica nicaieri in tarile cu pretentii.
Revenind la oile noastre…
Ce vreau a spune nou e ca <<liderii>> locali ai PSD sunt iar, in public, cu posteriorul in doua luntrii, ca de obicei, de cand ii stiu. Au declarat ca sunt solidari cu Ecaterina Andronescu, precum si cu frazele pline de nimic spuse de Tudose, iar la Comitetul Executiv vor spune cu totii ca il sustin pe Dragnea si Guvernul Dancila.
Cum am putea oare, sa avem incredere in asemenea oameni, care spun ca sunt si lideri ai partidului de guvernamant (adica oameni care ne conduc destinele), daca niciodata nu au doua vorbe la un loc? As vrea sa-i vad in fata lui Dragnea la CEX, sa le vad fetele. Ma umfla rasul!
Azi am vorbit cu cineva din zona politica si comentam… ce si unde suntem si am ajuns la concluzia, impreuna, ca in plan local suntem inapoi in viitor, 1989.
Discutia a fost in mare parte despre <<meseriasii>> de mai sus… mari politicieni locali. Nu am nimic personal cu careva, dar daca asa cred ei ca se face politica, inseamna ca noi, ceilalti, suntem tampiti”.