CHIRU: LA CONFERINTELE DE PRESA ALE PSD BRAILA SUNT DOUA PERSOANE CARE ACUM 10-15 ANI NICI NU SE SPALAU PE DINTI; ACUM SUNT “POLITICIENI” DE ANVERGURA!

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este suparat pe actualul primar al municipiului, Marian Dragomir (PSD), caruia ii reproseaza faptul ca intr-una din zile, pe strada pe care locuieste, din cauza ca s-a intrerupt curentul electric, ore in sir, totul a fost in bezna. Chiru a comentat pe o retea de socializare: <<In cartierul meu… de la margine este ca pe timpul lui Nea Nicu, bezna!  Ce sa-i mai spun primarului? Ce sa le tot amintim?
Cand pui pe tapet lucruri adevarate, nereguli sau tampenii pe care le vedem la tot pasul, se simt deranjati.  Sunt cel putin doi, care stau la masa in conferintele de presa ale PARTIDULUI, care in urma cu 10-15 ani nici nu se spalau pe dinti; acum sunt “politicieni”de anvergura! Ne putem “pune” cu ei? NU!>>.

Liderul PNTCD mai are insa un of: acela ca asfaltul “n-a ajuns” pe strada pana la locuinta sa din municipiu, tot din cauza edililor PSD: <<Pentru ca am parerea mea despre multe lucruri si optiunea politica… au terminat banii de asfalt exact pana sa ajunga la mine! La 7-8 metri in colt de strada au incheiat lucrarea. De trei mandate primarul in functie a avut tot felul de motivatii, care mai de care mai puerile, este ceva de “rasul curcilor”. Nu am contestat niciodata atitudinea lor, pot si fara asfalt… dar este ceva urat, un mod abject de a se razbuna si in acest mod. Strada arata ca acum 50 de ani, cand ploua este jale si au fost pedepsiti toti oamenii din zona pentru faptul ca au ei (cei de la putere) au impotriva familiei mele un ghimpe permanent.
Prin urmare… cam astia sunt “edilii “nostri, fara scrupule, fara jena, fara echilibru… si se ocupa de lucruri marunte. Asa se platesc polite, atat pot ei!>>.