Chiru: La Primaria Braila sigur sunt mai multe “rufe murdare” ca la CJ

P1090083

Consilierul judetean Gheorghe Chiru (PNTCD) este sigur ca indiferent cat s-ar plange presedintele CJ Braila, Viorel Mortu, ca descopera intr-una “rufe murdare” in institutia pe care o conduce interimar, la Primaria municipiului este mult mai mare gramada de “rufe murdare”. Chiru a declarat astazi ca „rufele” amintite s-au adunat la Primarie cu acordul edilului-sef Aurel Simionescu, ce pare un om de treaba, insa nu este asa: “La Primarie bat pariu ca sunt mai multe rufe murdare decat la Consiliul Judetean. La Primarie pana si ordinea de zi a Consiliul Local Municipal e intotdeauna  infecta. In acte e una, una a fost citit de catre presedintele de sedinta si alta s-a regasit in hotarari si in efectele hotararilor. Au fost chiar consilieri care au contestat lcururile astea: <<Domnule, una ni se prezinta, una se discuta, si alta apare in Monitor!>>. Sunt lucruri strigatoare la cer, te inchini cum de e posibil asa ceva. Si se fac in continuare….

Simionescu este direct implicat. El pare baiatul bun care rezolva pe toata lumea si ca e un tip pe care-l pui la rama, dar un mod de a te manifesta in felul asta care are in spate o alta atitudine, o dubla personalitate, ca asta e la el… Niciodata n-o sa-ti spuna <<Nu>> Simionescu, dar niciodata nu te rezolva, indiferent in ce situatie esti – si nu vorbesc de o persoana publica.

El e bagat intr-o chestie din asta din care nu mai poate iesi. S-a bagat cu acordul lui si i-a placut in vartejul asta in care el e de peste 30 de ani. Ce ma deranjeaza este ca da din gura, are o intreaga sleahta pe langa el care actioneaza in sensul de a primeni imaginea lui Simionescu, fiindca le da de mancat, toti sunt atarnatori si atarnatoare pe acolo, intr-un fel sau altul si iau bani de pomana”.