CHIRU: MUNCITORII CARE REPARA SOSEAUA DE CENTURA IN ZONA PODULUI AU PROGRAM DE GRAVIDE

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este nemultumit de ritmul in care se desfasoara lucrarile la repararea Soselei de Centura, in zona podului peste calea ferata.

Chiru a scris pe o retea de socializare ca muncitorii “au program de gravide” si ca in orice tara civilizata, in astfel de situatii, cand este afectat traficul rutier pe o sosea foarte circulata, se lucreaza nonstop, pana la finalizarea reparatiei: <<In cartierul meu buclucas se gaseste si un pod peste calea ferata ce intersecteaza centura orasului, un drum sub orice critica, din partea de vest a Brailei. Aceasta traversare aeriana, amplasata foarte prost, de altfel, a intrat intr-o “reparatie” fara sfarsit, chiar daca e superficiala.
De doua luni siruri nesfarsite de camioane grele, masini cu gabarit depasit si sute de alte vehicule fac coada la un nenorocit de semafor care suplineste prezenta lucratorilor care, bineinteles, au program de gravide. Nicaieri in lumea asta nu exista asa ceva.
Daca mergem in locurile pe care le aratam cu degetul… in Asia Centrala sau in tari din lumea a treia, niciodata nu vom gasi o lucrare asemanatoare care nu se executa nonstop, pana la finalizare. Doar in tara lu’ Papura Voda mai exista asa ceva. Daca nu o gasiti pe harta va dau un reper, o traverseaza paralela 45 latitudine nordica!
Am scris asta intr-o zi de duminica ca sa citeasca, daca nu stiu ce se intampla la fata locului, aceia… (firme si functionari platiti gras) ce mananca banii publici de zeci de ani, mimand ca asfalteaza strazi/sosele, ca refac sau fac… poduri sau se specializeaza, mai nou, in sensuri giratorii de cea mai proasta calitate la costuri incredibil de mari>>.

Liderul PNTCD a mai comentat pe acelasi subiect: <<Este o bataie de joc la tot pasul. Plus… mizerie, coruptie, infectii, gunoaie, caini, etc.
Si mai e o chestie care contureaza totul la varf: “prostul, daca nu-i fudul, parca n-ar fi prost destul”! Si se potriveste perfect cu ce se intampla aci… la Dunare: “capra moare de raioasa, si tot cu coada pe sus”. >>