Chiru: Rufele murdare de la CJ Braila sunt ale PSD-ului!

P1090084

Consilierul judetean Gheorghe Chiru (PNTCD) i-a amintit astazi presedintelui CJ Braila, Viorel Mortu (PSD), ca in ultimele circa 2 decenii, Consiliul a fost condus de colegii lui social-democrati,  indiferent ce fel se numea partidul, la vremea respectiva. Chiru  i-a sugerat astfel lui Viorel Mortu ca daca tot se plange ca a gasit in institutia amintita extrem de multe lucruri in neregula – pe care seful CJ le-a numit “ciudatenii”, “ambiguitati”, lucruri “ascunse, tainice, ciudate, enigmatice” sau “urat mirositoare” si “rufe murdare”, atunci acestea sunt rufele PSD-ului: “Cine a fost la conducerea CJ pana acum? Nu dvs, PSD-ul? Cine? Ion Stefan, care a fost PSD, Aurel Simionescu – PSD, Stancu – PSD. Deci faceti sedinta de partid si luati masuri!”.

“Nu cumva erati si dvs pe acolo? Ati fost vicepresedinte!”- i-a replicat Viorel Mortu consilierului taranist, facand aluzie la functia de vicepresedinte CJ Braila, detinuta de Chiru in primul mandat de presedinte al lui Gheorghe Bunea Stancu.

Chiru a facut acest comentariu in contextul in care Viorel Mortu spunea ca sunt atat de multe “rufe murdare” de “albit” la CJ Braila, incat nu doar el, ci si urmatorul presedinte al Consiliului va fi obligat sa faca acest lucru.