Chiru:Rizea daca se duce la o comisie la un spital de psihiatrie, ii imbolnaveste pe-aia

P1070659

Consilierul judetean PNTCD Gheorghe  Chiru este de parere ca PSD Braila si Consiliul Judetean Braila sunt  in continuare conduse cu mana de fier de Gheorghe Bunea Stancu, desi acesta se afla in arest la domiciliu de mai bine de o luna: “Stancu s-a demonstrat ca e taticul lor, le  frica  de umbra lor. De umbra lor  le e frica, nu de umbra lui! Deci nu au nicio sansa, atata vreme cat Stancu are un statut si acesta e incert  din punct de vedere al unei hotarari judecatoresti, ei nu misca in front – si n-o sa miste niciunul. Totul trece pe la el”.

Intrebat astazi daca este de parere ca nici deputatul Cristian Rizea, nici deputatul Mihai Tudose, care se stie ca au o oarecare influenta la centru, nu vor reusi sa schimbe situatia, acesta a spus: “Nuuuu! Ar trebui ca Tudose sa-i faca lui Balcan (Viorel Balcan, fost presedinte PSD Braila – n.r.) o statuie cat ceasul ala din centru, la capatul strazii Republicii, acolo, la sediul PSD, pentru ca daca nu era el, acum vreo 15-20 de ani, nici nu exista acum Tudose. Tudose are putere in PSD atata timp cat o sa fie Hrebenciuc acolo.

Iar Rizea e un mincinos care traieste intr-o minciuna continua. Ati vazut ca mai are un coleg permanent de platou, unul Branza… acelasi gen de apucati; astia daca se duc la o comisie, la un spital de psihiatrie, ii imbolnavesc pe-aia pe-acolo… Rizea are influenta pentru ca a cotizat important”.